top of page
IMG_4323.HEIC

Bakgrund

HARVIG, dvs 28-åriga Hannah Harvigsson är född och uppvuxen i utkanten av Malmö. Sedan 11års-ålder har musiken varit en stor del av hennes liv och hon började att skriva texter och rappa i sin storebrors hemmastudio. Kort därefter lärde hon sig att spela gitarr och skriva egna låtar.

 

I tonåren började Hannah arrangera egna konserter och driva kulturprojekt och artistprofilen Hanutten växte fram. 

I över tio år skapade hon musik under namnet Hanutten och drev parallellt olika kulturprojekt, bl.a Arvsfondsprojektet Säg det - Sen gör det som blev väldigt lyckat runt om i Skåne. Under dessa projektår med Säg det - Sen gör det (2018-2021) fick Hannah bl.a ta emot Framtidens musikpris för innovativa och nytänkande idéer.

 

Mycket av Hannahs tidigare arbete har belyst psykisk ohälsa, känsloliv och egna erfarenheter. Att jobba tvärkonstnärligt har varit en stor del av hennes skapande och musiken har förlängts i konst, teater och andra kreativa uttryck.

 

Det genomgående temat som varit en stor del av Hannah’s arbete är fortfarande en viktig del av det som ligger framåt och i sitt nya musikprojekt HARVIG får det fortfarande ta plats - men med ett större fokus på ett modernt sound och en bredare publik.

 

HARVIG är en utveckling av det som varit och som öppnar upp nya dörrar. Hoppas du vill följa med på resan!

bottom of page